Proiect Casa Sperantei, Fetesti – Renovare 

In August 2016, Universal Emergency Relief a facut primii pasi spre renovarea centrului din localitatea romaneasca Fetesti. Ca orice alta lucrare de constructii, nici a noastra nu a fost lipsita de probleme, cu atat mai mult cu cat am pornit la drum cu putin peste £2,000, unde totalul lucrarii insumeaza £12,000.

 

 

 

 

 

 

Pana in prezent am cheltuit £5,000, din care £700 au fost donati de catre Biserica Raul Sfant London prin castigarea unui campionat de fotbal, £1,000 au fost adunati prin bunavointa credinciosilor din bisericile londoneze, iar restul de £3,300 au venit prin binecuvantarea fratilor nostri din Romania.

 

Am cheltuit cu grija cei £5,000 care ne-au servit la inlocuirea usilor, a geamurilor, am turnat sape, am tencuit pereti, gradina si spatiul verde au fost complet re-amenajate, in unele camere a fost aplicata vopseaua pe pereti, am solictitat aprobarea de la pompieri si am reusit sa extindem data limita a finalizarii lucrarilor pana in Decembrie 2016.

In momentul de fata, Septembrie 2016, o echipa de muncitori inca lucreaza la Fetesti. Am fost nevoiti sa contractam o firma de constructii deoarece numarul voluntarilor a fost insuficient.

Planul de renovare al locuintei protejate nu este inca finalizat, dar cu ajutorul lui Dumnezeu in care ne încredem, putem spera ca tinerii nostri sa beneficieze de un adapost cat mai curand.

 

In prezent mai avem nevoie de £5,100 care sunt destinati sa acopere cheltuielile instalarii unei centrale termice cu calorifere si intalatiile aferente, parchet laminat, reteaua electrica, 3 cabine de dus, 3 toalete, 3 chiuvete, mobila, plata catre echipa contractata sa finalizeze lucrarea si elemente de uz didactic.

Printre persoanele care au ales sa slujeasca oferindu-se ca voluntari, dorim sa mentionam pe: Doru Petre, Hanni, Calin Berende, Mihai Lazar din Caransebes cu echipa si familia Florin si Luminita Pana.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *