Organizatia Trebuie Fetesti
Acasa Despre noi Proiecte Implica-te Doneaza Stiri Contact
f
UN FORMULAR COMPLETAT LE POATE SCHIMBA VIATA

Zeci de copii si adulti cu dizabilitati au nevoie acum de ajutorul nostru pentru a putea face faţă provocărilor. Un gest simplu poate face diferenţa pentru ei.


REDIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZITUL TAU PE VENIT SI IMPREUNA LE OFERIM SANSA LA O VIATA MAI BUNA!

1. Descarcă pe mobil sau pe calculator formularul 230.
2. Completează câmpurile editable. Daca doreşti, poţi bifa redirecţionarea sumei pentru o perioadă de 2 ani, la pct II.2.
3. Printează şi semnează sau foloseşte semnătura olografă prin Adobe Reader, astfel:
– Descarcă Adobe Reader;
– Alege opţiunea Completare şi Semnare din partea dreaptă, apoi apasă pe pictograma unui stilou de sus, unde scrie Semnare;
– Adaugă semnătura prin desenarea ei cu mouse-ul sau prin încărcarea imaginii acesteia, în câmpul din stânga jos a formularului, la Semnătură Contribuabil;
– Dai închidere şi Semnătura va fi salvată.
4. Trimite formularul salvat cu semnătura ta pe adresa: trebuiefetesti@yahoo.com i noi îl depunem on-line la ANAF (conform ordinului 15/07.01.2021). Alternativ, poţi trimite formularul semnat şi în original către noi prin poştă. Fii ambasadorul nostru! Trimite formularul în alb către 2 prieteni buni care să susţină cauza în care crezi. Până pe 25 mai 2021, mai poţi depune formularul 230 on-line, utilizând serviciul Spaţiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF sau în original la ANAF de domiciliu, direct la agenţie ori prin poştă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparţii.

DE CE SA ALEG ORGANIZATIA TREBUIE FETESTI?

Din dragoste pentru oameni! De peste 19 ani, Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale Trebuie Fetesti luptă pentru a reda demnitatea copiilor si adultilor cu nevoi speciale şi pentru a-i ajuta pe cei cărora nimeni nu le mai oferă încă o şansă. Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, ne propunem să dăm o şansa la o viata normala acestor persoane.